Max Norway AS, Max i Oslo 1 - Egertorget

Max er Sveriges eldste og best likte hamburgerkjede! Vi startet allerede i 1968 i Gällivare. Det gjør familiebedriften vår til en av de hamburgerkjedene som har eksistert lengst i hele Europa. 12. mai 2011 åpnet Max sin første restaurant i Oslo i Norge. Ambisjonen er den samme som for 40 år siden – med de beste råvarene skal vi servere de beste hamburgerne.

Vil du ta det første skrittet mot å utvikle deg som leder i Max? Vil du gjøre karriere i hurtigmatbransjen og få en av markedets beste ledelsesutdannelser?

Som skiftleder er du arbeidsleder for en vakt. Du er en operativ leder som har helhetsansvaret for å sikre at gjesten får en god hamburger, servert i en ren og innbydende restaurant. Du planlegger og leder vakten, fordeler oppgaver og står i drive-in sammen med kollegene dine. Du har medansvar for bl.a. åpning og stengning av restauranten, matsikkerhet och planlegging personell.

Hvem søker vi etter? Du skal være serviceinnstilt og foretrekke et høyt arbeidstempo. Du liker å jobbe i team, du har god evne til å lede personalet og synes at det er morsomt. Du må være serviceinnstilt og elsker og nyte god service og like o ge gaester det lille extra. Du er nøyaktig, arbeidsom og du er flink til å lede og utvikle mennesker. Vi leter etter deg som har lust att satsa på en karriær dær du kan klættra i føretaget.

Hva tilbyr vi? En fartsfylt jobb hvor du driver et sammensveiset team og utvikler deg som leder. Du vil jobbe tett sammen med andre skiftledere og restaurantsjefen og drive restauranten. Vi har varierte arbeidstider, dager, kvelder, netter og helger. Konkurransedyktige lønninger fordi vi følger Hotell- og restaurantforbundets lønnssatser.

Dine interesser, ambisjoner og resultater avgjør hvor langt du når hos oss. Medarbeiderundersøkelsen vår viser at vi har et svært godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr en tydelig karrierestige med internopplæring og gode utviklingsmuligheter i et ekspansivt selskap.

Ansettelsestype Tillsvidareanställning
Arbeidstid Deltid
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 100%
Sted Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 2018/757
Publisert 12.10.2018
Søknadsfrist 12.11.2018

Tillbaka till lediga jobb