Max Norway AS, Distrikt Norge

Max er Sveriges eldste og best likte hamburgerkjede! Vi startet allerede i 1968 i Gällivare. Det gjør familiebedriften vår til en av de hamburgerkjedene som har eksistert lengst i hele Europa. 12. mai 2011 åpnet Max sin første restaurant i Oslo i Norge. Ambisjonen er den samme som for 40 år siden – med de beste råvarene skal vi servere de beste hamburgerne.

Vil du ha ansvar for, drive og utvikle en Max-restaurant med mulighet for å på sikt bli partner?

Som restaurantsjef er du ansvarlig for en restaurant med opptil 70 medarbeidere og en årsomsetning på opptil ca. 15–25 millioner. Du har et helhetsgrep og er ansvarlig for økonomi, innkjøp, kvalitet og personale. Lykkes du godt, kan du bli partner og i tillegg til lønnen din få del av restaurantens fortjeneste.

Hvem søker vi etter? Du som liker og er god til å få folk til å utvikle seg og vokse. Du har dokumentert erfaring fra en lederstilling og har jobbet med budsjett- og personalansvar innen restaurant, hotell eller handel. Gjennom din erfaring har du fått kunnskaper om arbeidsretts- og arbeidsmiljøspørsmål. Erfaring fra hurtigmatbransjen ser vi på som en fordel. Du er driftig og serviceinnstilt og er god til å se helheten, også når arbeidstempoet er høyt.

Hva tilbyr vi? En lederrolle i et fremgangsrikt og ekspansivt hurtigmatselskap. Du går våre interne lederutdannelser, får påfyll av kunnskap og vokser gjennom personlig utvikling. Hvis du lykkes godt som leder, får medarbeiderne dine til å vokse og med dem restaurantens resultat, har du mulighet til å bli partner. Som partner får du del av restaurantens fortjeneste, uten å risikere egne eiendeler. Vi har varierte arbeidstider, dager, kvelder, netter og helger.

Dine interesser, ambisjoner og resultater avgjør hvor langt du når hos oss. Medarbeiderundersøkelsen vår viser at vi har et svært godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr en tydelig karrierestige med internopplæring og gode utviklingsmuligheter i et ekspansivt selskap.

Ansettelsestype Tillsvidareanställning
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 100%
Sted Skien - Nenset
Fylke Telemark
Land Norge
Referansenummer 2018/801
Publisert 30.10.2018
Søknadsfrist 30.11.2018

Tillbaka till lediga jobb